شیر گاو

 شیر گاو


مقاله با عنوان شیر گاو در فرمت ورد در 36 صفحه و شامل مطالب زیر می باشد:
مقدمه
تاریخچه رکوردگیری در ایران و جهان
الف: تاریخچه رکوردگیری شیر در دنیا
ب: تاریخچه رکوردگیری شیر در ایران
تعریف رکورد گیری در گاو های شیری
اهمیت رکورد گیری
الف : کنترل تغذیه دام
ب: نقش رکورد در حذف گاوهای کم بهره و انتخاب گاو های پربهره
ج: نقش رکورد گیری در برنامه های اصلا نژادی کشور
د: نقش رکورد گیری در بهبود تولید مثل وکاهش فاصله گوساله زایی
ه : کنترل ورم پستان
ل: استفاده دستگاه های تحقیقاتی از اطلاعات رکورد .
به طو ر خلا صه با اجرای رکورد گیری در زمینه های زیربهبود حاصل خواهد شد  .
انواع رکوردگیری
الف – رکوردگیری رسمی Official milk Recording
ب- رکود گیری غیره رسمی ( Unofficial Milk Recording )
نقش رکورد گیری و ضرورت انجام آن
چگونگی انجام رکود گیی
اطلاعاتی که در مورد هرگاو برای ثبت رکورد هر دوره شیرواری الزامست عبارتند از
شروع رکورد گیری 
فواصل رکورد گیری
محاسبه اولین زایش تا اولین تست
محاسبه فواصل تستها
دفعات دوشش و چگونگی  محاسبه تولید روزانه شیر
تعیین درصد چربی شیر در هر بازر سی
حد اقل فاصله زمانی جهت برداشت نمونه برای تعیین درصد چربی شیر
تعیین درصد پروتئین
چگونگی تبدیل درصد چربی در پروتئین به کیلوگرم ( مقدار)
چگونگی برآورد کل تولید شیر و چربی در خلال دو تست
ختم رکورد گیری ، خشک شدن گاو تصحیح تولید در خلا ل آخرین تست تا خشک شدن ( پایان رکورد گیری شیر و محاسبات مربوطه )
محاسبات تولید به هنگام عدم انجام رکورد گیری در یک دوره
تصحیح تولید به هنگام افت بیش از حد آن
تصحیح تولید به هنگام که دردو تست متوالی افت بیش از حد داشته باشد
بر آورد تولید به هنگام عدم رکورد گیری در یک دوره وافت زیاد تولید در دوره بعد از آن
محاسبه رکورد سرانه گله در هر ماه
تعیین متوسط چربی گله در هر ماه
تعیین محصول خام در هر دوره شیر آوری
لزوم تصحیح واستاندارد تولید دامها
نحوه استاندارد تولید هر دوره شیرواری گاو
روش ژربر
دستگاه میلکوتستر و اسکن
دستگاه فوسوماتیک
عملیات محاسباتی اطلاعات شیر در آزمایشگاه
روش های مختلف انجام رکورد گیری شیر
الف: روش دستی
ب: روش استفاده از شیر دوش های یک یا دو واحدی سیار
ج: روش میلکومتر
ه : سیستم های جادار
خلاصه ای از قوانین ومقررات رکورد گیری شیر

خرید و دانلود  شیر گاو


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.