دانلود مجله بدنسازی و علم و عضله _ شماره ۱۹

 دانلود مجله بدنسازی و علم و عضله _ شماره ۱۹


فهرست مجله بدنسازی و علم و عضله شماره ۱۹ :
اخبار:
مستر اروپا و نایب قهرمانی عباسپور
تمرین:
بزرگترین اشتباهات نوجوانان در آغاز بدنسازی
ارگونومی‌ یا فاکتور‌های انسانی
تمرینات ویژه جهت سوزاندن چربی و حفظ عضلات
نکات متفرقه اما طلایی در باشگاه
آرزوی جلو بازوهایی بزرگ
بدنسازی و کشتی
بدنسازی فوتبال
آموزش تمرین با وزنه به روایت تصویر
معرفی قهرمانان
تغذیه:
۱۲ راه میانبر برای دستیابی به سایز مناسب
و ده ها مطلب دیگر
در قسمت « اولویت تمرین عضلات بزرگ و کوچک » می خوانیم :
توجه داشته باشید که در یک روز از تمرین خود در صورتی که برنامه ی تمرینی شما تک عضله ای نیست ، ابتدا عضلات بزرگ تر را در بخش اول تمرین دهید ، سپس به سراغ عضلات کوچک تر بروید ، به طور مثال تمرین دادن سرشانه ها در ابتدا قبل از عضلات زیربغل یا پا اشتباه است . عضلا کوچک مانند عضلات سه سر بازو ، عضلات سرشانه ، عضلات ساعد و مچ دست ، ساق پا و … که باید در قسمت دوم و بعد از عضلات بزرگ تر تمرین داده شوند . نوع سیستم تمرینی ، ست ها و حرکات : یکی از اساسی ترین نکته ها که باید به آن دقت کرد ، نوع سیستم تمرینی با توجه به ساختار و ترکیب بدن هر فرد می باشد . از سیستم ها و متدهای تمرینی استفاده کنید که مناسب بدن شما باشد و به یاد داشته باشید که حرکات مادر و پایه باید در تمامی سیستم های تمرینی گنجانده شود . قبل از شروع یک برنامه جدید باید توجه کنید که وارد چه دوره از نوع تمرین می شوید ؛ قدرت ؟ حجم ؟ چربی سوزی ؟ به تعداد ست ها و تکرارها در تمرین دقت کنید : ست ها با تکرارهای بین ۱ تا ۶ برای افزایش قدرت و حجم عضلات مورد استفاده قرار می گیرند . ست ها با تکرارهای بین ۶ تا ۱۲ برای افزایش حجم و استقامت عضلات مناسب می باشد . ست ها با تکرارهای ۱۲ به بالا برای استقامت و کات دادن عضلات مناسب می باشد . برنامه تمرینی خود را ۳ تا ۶ هفته ادامه دهید و در انجام آن خلاق باشید ؛ خلاقیت در حین تمرین برای زیبا کردن عضلات یک فاکتور مهم محسوب می شود 


خرید و دانلود  دانلود مجله بدنسازی و علم و عضله _ شماره ۱۹


آموزش کنترل پروژه

 آموزش کنترل پروژه


آموزش درس کنترل پروژه بصورت فایل پاور پوینت دارای 6 جلسه تدریس بصورت تصویری و خوانا و دو جلسه تمرین.

خرید و دانلود  آموزش کنترل پروژه


پروژه کارآفرینی و طرح تولید شیرینی

 پروژه کارآفرینی و طرح تولید شیرینی


شرح مختصر : برای احداث این کارگاه مورد حمایت از طریق دولت خواهیم شد و با ارائه خدماتی مثل سرویس رفت و برگشت برای کارکنان و همچنین کنترل بهداشت از طریق کارکنان محیط و همچنین آگاهی از سلامت کامل کارکنان کارگاه از طریق آزمایش. در راه اندازی این کارگاه تا جایی که یک مشتری با توان مالی کم هم می تواند از محصولات ما خرید کند و لذا قیمت محصولات با توان مالی مشتریان مناسب است . افزایش جمعیت در راه اندازی این کارگاه بسیار مهم و تاثیر خوب و قابل ملاحظه ای در تولید این محصول خواهد داشت و با توجه به اینکه در این منطقه چند دانشگاه و دانشجویان زیادی وجود دارند مسلما در خرید این محصولات بی تاثیر نخواهد بود . در این منطقه رقبای زیادی وجود ندارد ( حداکثر 2 رقیب ) ولی می توان با شیوه تکنولوژی جدید و برتر کیفیت کالا را بالا برد و همچنین بازاریابی مناسب را داشت تا مشتریان با محصولات ما آشنایی بیشتری داشته باشند . رقبابرتری خاص آنان فقط به تجربه کاری آنان می توان نظر داشت که این برتری را می توان با به کاربردن افراد مجرب و کارشناس خنثی کرد ، و کاستی های رقبا بیشتر در نوع بسته بندی و ماندگاری طولانی مدت کالاها می باشند که تا به حال به شکل قدیمی بوده و می توان با به کار بردن شیوه های نوین بسته بندی و همچنین ماندگارتر کردن کالاها رقیب را از رده خارج کرد . در مورد قیمت گذاری از طریق اداره بازرگانی و اصناف صورت می گیرد و با توجه به سنوات فیمت گندم تعیین می شود.

فهرست:

معرفی بخش

مشخصات محل اجرای طرح

عنوان محصول یا محصولات (کالا /خدمات ) و ظرفیت تولید

میزان اشتغال زایی طرح

برنامه بازاریابی

برنامه زمان بندی و عملیات

برنامه مالی

ارزیابی و مدیریت خطر پذیری

ماشین آلات و تجهیزات

حقوق و دستمزد مستقیم و غیر مستقیم

اب و برق و سوخت

بر آورد سرمایه ثابت

برآورد هزینه های قبل از بهره برداری

برآورد سرمایه در گردش

نحوه سرمایه گذاری

بر آورد هزینه استهلاک

هزینه تولید سالانه

بر آورد قیمت تمام شده محصول

محاسبه هزینه های ثابت و متغیر

تعیین نقطه سر به سر

ارزش افزوده خالص و ناخالص

بازده کل دارایی


خرید و دانلود  پروژه کارآفرینی و طرح تولید شیرینی