کاپلان و نورتن در خدمت کنترل استراتژیک

کاپلان و نورتن در خدمت کنترل استراتژیک

              در مورد سازمان تعاریف بسیاری ارائه شده است. کلاسیک ها بر نقش ساختار در سازمان تاکید می کنند و نئو کلاسیک ها به انسان توجه اساسی دارند. سازمانهای مکانیکی ، سازمانهای ارگانیکی ، سازمان یادگیرنده ، سازمان به مثابه فرهنگ و انواع مختلفی از تعاریف دیگر که هریک از زوایه ای خاص به سازمان می نگرند. اما یکی از استعاره های جالب در مورد سازمان ، تشبیه سازمان به انسان است . دراین تفکر به سازمان به مثابه موجودی زنده نگریسته می شود. اما در همه موجودات زنده ، بویژه انسان ، فاکتورهایی وجود دارد که از آنها به عنوان علایم حیاتی نام برده می شود. ! آیا سازمان نیز علایم حیاتی دارد؟ آیا آنچنان که فشار خون و نبض انسان حامل پیام مرگ و زندگی می توانند باشند ، می توان با اندازه گیری نبض و فشار خون سازمان نسبت به سلامت یا عدم سلامت آن آگاهی یافت؟ چارچوب کارت ارزیابی متوازن ( Balance Score Card ) یکی از روشهای نوین و مفیدی است که کنترل استراتژیک در سازمان را برمبنای عوامل حیاتی آن امکان پذیر می سازد. این نوشتار به معرفی BSC و نحو پیاده سازی آن در سازمان می پرداز ...

پاورپوینت

تاریخ مومیایی و دلایل و اعتقادات در قالب ورد و 15 صفحه

تاریخ مومیایی و دلایل و اعتقادات در قالب ورد و 15 صفحه

مومیایی به جسدی گفته می شود که پوست و گوشت خشک شده آن در اثر تماس عمدی یا تصادفی با مواد شیمیایی، سرمای فوقالعاده زیاد ، رطوبت بسیار پایین یا عدم وجود هوا حفظ شده است.   معمولا تا اسم مومیایی به میان می اید یاد مصر میفتیم ولی ایا واقعا مصریها یا اهالی جزایر تبث مومیایی ها را به وجود اوردند؟   جواب این سوال خیر میباشد اولین مومیایی ها مومیایی های یخی بودن حیوانات و انسانهایی که در یخبندانهای شدید گیر می افتادند و مرگ روح انها را با خود می برد و جسمشان را میان انبوهی از یخ و برف تنها میگذاشت مومیایی های دیگر مومیایی های خشک بوده اند بله بیابان نشین ها انسانهایی که در صحرا میمردند را خاک میکردند و اجساد انها در زیر لایه های شن نابود نمیشد بلکه سالم میماند اخرین دسته مومیایی های مصری بودند که اعماو احشائ بدن مرده خالی میشد ودرون بدن با کاه پر میشد چیزی شبیه خشک کردن حیوانات امروزی و بعد لایه موم بر روی بدن کشیده میشد و بعد اجساد را زیر نور خورشید قرار میدادند تا موم خشک شود مانند مومیایی توتان خامون بقیه انسانها به روش جالبتری مومیایی میشدند مانند مومیایی مرد تولوندی در موزه ...

پاورپوینت

پاورپوینت با موضوع هشت نکته برای خوب خوردن

پاورپوینت با موضوع هشت نکته برای خوب خوردن

            لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد اسلاید : 21 اسلاید قسمتی از متن .ppt : خوب بخورید!  در اینجا نکاتی عملی برای داشتن رژیم غــذایی سالم ترآورده شده است تا شـما با رعایت آن احساس نشاط و سلامت کنید :       کلید های اصلی در یک رژیم غذایی سالم تر :  خوردن مقادیرصحیح مواد غذایی با توجه به       میزان فعالیت شما        خوردن مواد غذایی متنوع به منظور داشتن      یک رژیم غذایی متعادل      یک رژیم غذایی متعادل سالم حاوی انواع گوناگون موادغذایی ، شـامل مقادیرزیـــادی از گروه میوه جات، سبزیجات ومواد غذایی گروه نان وغلات مثل نان تهیه شـــده باآرد کامـل وغلات  تهیه شــده از دانه کامل، برخی مواد غذایی غـنی از پروتئیـن مثل گوشــت،ماهی ، تخـم مرغ وحبوبات وبرخی ازمواد غذایی لبنی می باشد. ” هشت نکته برای خوب خوردن “ 1- و ...

پاورپوینت

پاورپوینت درمورد عرضه و تقاضا-کشش درآمدی و کشش قیمتی-مدیریت مالی -46 اسلاید

پاورپوینت درمورد عرضه و تقاضا-کشش درآمدی و کشش قیمتی-مدیریت مالی -46 اسلاید

قسمتی از اسلایدها           تقاضا (Demand): مقداری از یک کالا که یک فرد مایل است درطی یک دوره معین از زمان بخرد، که تابعی از قیمت کالا ، درآمد پولی او، قیمت سایر کالاها و سلیقه اش می باشد. حداکثر قیمتی که مصرف کننده حاضر است برای میزان معینی از کالا و خدمات در مدت زمان معین بپردازد تقاضا نامیده میشود، از طرف دیگر تقاضا را میتوان بیشترین مقداری از کالا و یا خدمت که مصرف کننده برای هر قیمت معین و در زمان معین حاضر است اخذ نماید نیز دانست. عوامل مؤثر بر تقاضا: 1-قیمت کالا( Px ):قیمت هر کالا در شرایط عادی ، رابطه عکس با تقاضای آن کالا دارد که این همان قانون تقاضا می باشد. 2- درآمد (I): با افزایش درآمد مصرف کننده ، قدرت خرید او برای کالای معمولی افزایش می یابد اما برای کالای پست تقاضای وی با افزایش درآمد، کاهش خواهد یافت. 3- کالای جانشین (Ps):کالای جانشین، کالایی است که مصرف کننده تمایل به مصرف همزمان آن با کالای تقاضا شده را ندارد مثل گوشت مرغ و گوشت ماهی و یا شکر و قند . اگر قیمت شکر افزایش پیدا کند تقاضا برای قند افزایش می یابد. 4- قیمت کالای مکمل(Pc): ...

پاورپوینت

پاورپوینت درمورد پرستاری در منزل -مراقبت در منزل-موانع خدمات مراقبت پرستاری در منزل در ایران -25 اسلاید -8 اسلاید انگلیسی

پاورپوینت درمورد پرستاری در منزل -مراقبت در منزل-موانع خدمات مراقبت پرستاری در منزل در ایران -25 اسلاید -8 اسلاید انگلیسی

قسمتی از اسلاید ها        Home care   تعریف مراقبت در منزل مراقبت در منزل عبارتست از ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در محل زندگی بیماران در این سیستم بیمار تحت نظارت پزشک و پرستار در محل زندگی خود از خدمات  بهره مند میشود(1-4) Home care nursing is a specialized area of nursing practice in which the nurse provides care in the client’s home, school, workplace or other community setting.(1-11) مدیریت ارائه خدمات بنحوی که بیماران را در قسمتی یا تمام زندگی شخصی  توانمند گرداند که این امر با انجام خدمات مراقبتی پیشگیرانه و حاد یا طولانی صورت می گیرد   افراد حرفه ای ارائه دهنده مراقبت در منزل Professionals providing home care پرستار عضو کلیدی مراقبت در منزل طیف وسیعی از کادر بهداشتی خدمات خود را در منزل ارایه می دهند ولی پرستاران ستون اصلی سیستم ارایه دهنده این خدمات را تشکیل می دهندو نقش عمده در هماهنگی و ارایه خدمات بهداشتی در منزل را ایفا می کنند (1-6)   home care nurse 1-provides medical services where a patient lives-- ...

پاورپوینت