پروژه کارآموزی با موضوع: نظارت و اجرای ساختمان( پروژه دولتی )- رشته معماری و عمران

 پروژه کارآموزی با موضوع: نظارت و اجرای ساختمان( پروژه دولتی )- رشته معماری و عمران


این پروژه توسط اینجانب تهیه شده است.مطالب جامع و کاملی در برگیرنده پروژه است که شامل نقشه ها ،گزارش روزانه ، تصاویر واقعی و تاریخچه شرکت پیمانکار پروژه میباشد.نمره کسب شده از این واحد با ارائه این پروژه 20 میباشد.امیدوارم شما نیز بتوانید نمره کاملی در این بخش کسب کنید.

بخشی از مطالب پروژه

فونداسیون

فونداسیون یا شالوده قسمتی از یک سازه است که غالباً زیرتر از سطح زمین قرار می گیرد و نیروهای ناشی از سازه را به پی (خاک یا بستر سنگی) انتقال می دهد.

 

عملکرد فونداسیون

تقریباً تمامی خاکها تحت تأثیر نیرو به مقداری قابل ملاحظه فشرده می شوند که این مسئله باعث نشست سازه استوار بر آن می شود.

دو اصل اساسی در طراحی شالوده ها باید رعایت شود :

1- نشست کلی سازه به مقدار قابل قبول و جزئی معدود شود.

2- قسمتهای مختلف سازه تا حد امکان نباید دارای نشستهای نامساوی باشند.

در عمل برای معدود کردن نشست، نیروهای ناشی از سازه را باید به لایه ای منتقل کنیم که دارای مقاومت کافی باشد و برای کاهش تنش فشاری، نیروهای وارده از سازه را در سطح وسیعی گسترده کرده به پی وارد می کنیم .

 

عرض پی نسبت به عرض دیوار، مقاومت زمین و بار وارده

عرض پی باید مقداری بیشتر از عرض دیواری که روی آن قرار می گیرد باشد این مقدار اضافی عرض بستگی به


خرید و دانلود  پروژه کارآموزی با موضوع: نظارت و اجرای ساختمان( پروژه دولتی )- رشته معماری و عمران


بافتنی ایسلندی

 بافتنی ایسلندی


این کتاب شامل ۲۵ تکنیک موروثی و پروژه‌ای و البته مجموعه ای غنی و متنوع از الگوهای دستکش های محلی، جوراب، روسری، کلاه، مچ دست، ژاکت، اینسرت کفش است و این تکنیک‌ها بیشتر با الهام از آثار سنتی موزه نساجی در کشور ایسلند به وجود آمده‌اند. در این کتاب طراح مشهور بافتنی ایسلندی در ارائه کامل این نوع بافتنی تلاش ویژه‌ای نموده است. او در این کتاب با روش‌ها و تصاویر رنگی بصورتی کاملا گویا سبک بافتنی اسکاندیناوی را به نمایش گذاشته است.

خرید و دانلود  بافتنی ایسلندی


دانلود پاورپوینت فناوری نانو در ساختمان

 دانلود پاورپوینت فناوری نانو در ساختمان


 دانلود پاورپوینت فناوری نانو در ساختمان نام فایل: دانلود پاورپوینت فناوری نانو در ساختمان نوع فایل :پاورپوینت قیمت اصلی:  10000 تومان قیمت در فروشگاه ما فقط:  3100 تومان

تهییه شده در: RUBIXFILE.ZEPO.IR

مولف: میثم پاپی مطلق

توضیحات محصول:(بخشی از محتوای این فایل)

 فناوری نانو در صنایع ساختمان نقش بسزایی دارد، در این راستا بیشترین سهم را صنایع فولاد، شیشه وبتن ایفا می کنند.

کاربرد نانو ذرات در صنعت ساختمان که مهمترین آن ها نانولوله های کربنی (CNT) و دی اکسید تیتانیومtio2)  ) هستند، عموما در سازه های اصلی باعث افزایش خواص مکانیکی نمونه ها شده و در بخش نازک کاری نیز کاربرد نانو پوشش ها در نمای داخلی وخارجی ساختمان ها نیز از اهمیت ویژه ای برخورداراست.


از مزایای این فایل , کم حجم بودن آن است , بنابرین می توانید پس از پرداخت وجه بلافاصله آن را در کمترین زمان ممکن دانلود نموده و از آن استفاده کنید.
این فایل به صورت فایل ورد با فرمت .ppt بوده و کاملا قابل ویرایش می باشد.
توجه کنید که این فایل هم با برنامه پاورپوینت 2003 و ورژن های بالاتر از آن بلکه با تمام واژه پردازها نظیر اوپن آفیس,لایبر آفیس ,آفیس اورگ و گوگل پرزنتیشن نیز قابل اجراست.
خرید و دانلود این فایل را به تمامی علاقمندان پیشنهاد می کنیم.

قیمت اصلی:  10000 تومان

قیمت در فروشگاه ما فقط: 3100  تومان

 

قیمت این محصول در فروشگاههای دیگر بیش از 10000 هزار تومان می باشد.اما شما می توانید این محصول را امروز در  روبیکس فایل فقط با 3100   تومان خریداری نمایید.

 


خرید و دانلود  دانلود پاورپوینت فناوری نانو در ساختمان


عنوان: بررسی امکان بهبود استقرار نشاء و خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه ای توسط استراتژی های تغذیه ای غیر شیمیایی

 عنوان: بررسی امکان بهبود استقرار نشاء و خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه ای توسط استراتژی های تغذیه ای غیر شیمیایی


فهرست مطالب
چکیده ................................................................................................................... 4
فصل اول : مقدمه ....................................................................................................... 2
-4-4 مقدمه ............................................................................................................. 9
-2-4 اهداف تحقیق .................................................................................................... 1
فصل دوم : کلیات و بررسی منابع ..................................................................................... 5
-4-2 تاریخچه فلفل دلمه ای .......................................................................................... 6
-2-2 مشخصات گیاه شناسی ......................................................................................... 6
9-2 - ارزش غذایی و اهمیت اقتصادی: ............................................................................ 7
-1-2 انتخاب ارقام ..................................................................................................... 8
-5-2 افزایش جمعیت و تامین غذا .................................................................................. 8
-6-2 مصرف بی رویه کودهای شیمیایی ............................................................................ 3
-7-2 کشاورزی ارگانیک .............................................................................................. 3
-8-2 کشاورزی پایدار ................................................................................................ 3
-3-2 جایگاه مصرف کودهای شیمیایی و آلی در کشاورزی پایدار ............................................ 41
-4-3-2 کودهای شیمیایی )معدنی( ............................................................................... 41
-2-3-2 کودهای آلی ................................................................................................ 44
-4-2-3-2 کود سبز ................................................................................................. 42
-2-2-3-2 باکتری های تثبیت کننده نیتروژن ...................................................................... 41
-9-2-3-2 اثرات کمپوست در کشاورزی ........................................................................ 46
1-2-3-2 کودهای زیستی .......................................................................................... 47
5-2-3-2 تکثیر و تولید توده سلولی .............................................................................. 48
-9-3-2 مصرف کودهای آلی در گیاهان زراعی .................................................................. 24
د
-41-2 بررسی منابع ................................................................................................. 21
تاثیر میکوریزا به روی رشد گیاه .................................................................................... 15
بالا بردن جذب عناصر غذایی ....................................................................................... 15
جذب فسفر ........................................................................................................... 16
جذب نیتروژن ........................................................................................................ 17
دیگر عناصر تغذیه ای ................................................................................................. 18
جذب آب ............................................................................................................. 18
Ph ..................................................................................................................... 13
غرقابی ................................................................................................................. 13
دما ...................................................................................................................... 51
ورمی کمپوست ........................................................................................................ 51
سودمندی های ورمی کمپوست ....................................................................................... 54
خصوصیات شیمیایی کمپوست معمولی و ورمی کمپوست ....................................................... 52
وضعیت عناصر غذایی در ورمی کمپوست با استفاده از مواد و ضایعات گیاهی ............................... 59
اثرات متقابل ورمی کمپوست –کرم خاکی – مالچ و ریشه گیاهی ............................................... 51
فصل سوم : مواد و روش ها ......................................................................................... 55
نقشه طرح ............................................................................................................. 56
فاکتورهای آزمایشی .................................................................................................. 56
مشخصات محل انجام آزمایش ...................................................................................... 57
نمونه گیری ازخاک ................................................................................................... 57
آماده سازی زمین ..................................................................................................... 58
بسترکشت درگلخانه .................................................................................................. 58
مصرف ورمی کمپوست ............................................................................................... 58
ابعادکرت های آزمایشی .............................................................................................. 58
ذ
عملیات نگه داری )داشت( فلفل دلمه ای .......................................................................... 53
نمونه گیری ازخاک ................................................................................................... 53
صفات کمی موردبررسی ............................................................................................. 53
صفات کیفی فلفل دلمه ای ........................................................................................... 64
روش آنالیزونمایش داده ها ........................................................................................... 64
مطالعه ریشه ........................................................................................................... 64
فصل چهارم: نتایج وبحث ........................................................................................... 69
-4-1 وزن بوته ....................................................................................................... 61
-2-1 وزن تر میوه ................................................................................................... 65
-9-1 وزن تر ساقه ................................................................................................... 66
-1-1 وزن تر برگ ................................................................................................... 67
-5-1 ارتفاع بوته ..................................................................................................... 68
-6-1 وزن خشک ساقه .............................................................................................. 68
-7-1 وزن خشک برگ .............................................................................................. 71
-8-1 وزن خشک میوه .............................................................................................. 74
-3-1 تعداد میوه در بوته ............................................................................................ 73
-41-1 نسبت برگ به ساقه ......................................................................................... 73
-44-1 تعداد ساقه ................................................................................................... 81
-42-1 قطر ساقه ..................................................................................................... 84
-49-1 کلروفیل a ................................................................................................... 84
-41-1 کلروفیل b ................................................................................................... 84
-45-1 شاخص سطح برگ ......................................................................................... 85
-46-1 نیتروژن کل .................................................................................................. 86
-47-1 فسفر کل ..................................................................................................... 86
ر
-48-1 کلسیم کل .................................................................................................... 87
-43-1 نیترات کل .................................................................................................... 87
-21-1 کلنیزاسیون ریشه ............................................................................................ 83
-24-1 فعالیت بیولوژیکی خاک .................................................................................... 32
-22-1 نتیجهگیری نهایی ............................................................................................ 36
-29-1 پیشنهادات .................................................................................................... 37
منابع .................................................................................................................... 31

خرید و دانلود  عنوان: بررسی امکان بهبود استقرار نشاء و خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه ای توسط استراتژی های تغذیه ای غیر شیمیایی